Tjänster

VÅRA TJÄNSTER


Biasline Consulting AB är redovisningsbyrån som erbjuder en tidsenlig och flexibel bokföring till en av marknadens mest kostnadseffektiva priser. Våra redovisningskonsulter och assistenter sätter alltid kunden först och vi erbjuder effektiva redovisningslösningar som passar det lilla och medelstora företaget. Vi ser fram emot att få samarbeta med er. Vårt motto är att vara en fördelaktig partner till dig som kund. Med detta menar vi att vi ska tillhandahålla kostnadseffektiva tjänster med bibehållen kvalitet. Hur kan vi göra det? I motsats till många andra större redovisningsbyråer är vi lokala och rörliga runtom i Värmland samt har inga ägare med stora avkastningskrav. Vi vill att affärerna ska gå bra för småföretagarna och bidrar med stor kompetens till lågt pris. En bra början till ett framgångsrikt företagande är att välja en kostnadseffektiv redovisningskonsult.


LÖPANDE BOKFÖRING


Vi hanterar alla sorters löpande bokföring. Dagsavslut från butiker och restauranger, leverantörsfakturor, kundfakturor, kvitton. Vi rapporterar moms och arbetsgivaravgifter till Skatteverket. Varje månad stämmer vi av, rapporterar och diskuterar ditt resultat. För dig som vi slippa att hantera papper har vi en tjänst för elektronisk fakturahantering där du godkänner inkomna fakturor i datorn eller mobilen, resten sköter vi.

LÖNEHANTERING


Vi handhar era löner och givetvis sker det på era villkor, oavsett om månadens arbetade timmar kommer på handskriven lapp eller sker via vårt elektroniska system för tidsrapportering (där du och dina anställda kan rapportera timmar på uppdrag eller kunder direkt i mobilen). Självklart skickas lönebesked till de anställda via post eller epost. Vi lämnar uppgifter om lön och avdragen skatt i arbetsgivardeklaration månadsvis, med fördel elektroniskt med hjälp av bankid. 

FAKTURERING


Faktureringen sker med fördel via vårt webbaserade ekonomisystem. Antingen sköter vi detta åt eller så loggar ni in med egen login fakturerar, sparar och så är fakturan bokförd i redovisningen. Möjlighet finns att direkt från systemet belåna/sälja fakturan eller skicka obetalda till inkasso. Allt sker med ett enkelt knapptryck.

DEKLARATION


Förutom skattedeklarationerna (egentligen moms- och arbetsgivardeklaration) som vi gör varje månad, kvartalsvis eller årsvis hjälper vi er med företagets inkomstdeklaration, er privata inkomstdeklaration och alla bilagor den kan tänkas innehålla.

ÅRSREDOVISNING


Slutresultatet av ett aktiebolags bokslut är en årsredovisning som beroende på bolaget storlek ska ha ett särskilt utförande. Vi hjälper er med detta och skickar därefter in denna till Bolagsverket för registrering.

BOKSLUT


Vi gör bokslut för alla typer av bolagsformer allt från enskilda firmor och handelsbolag till kommanditbolag och aktiebolag. De bolag som har revisor sköter vi all kontakt och planering för revision.

STARTA FÖRETAG 


Vi hjälper er och fungerar som bollplank vid start av nytt företag. Till ett fast pris sköter vi allt som rör uppstarten av ett företag.

BEMANNING


Är ni ett lite större företag och har ett längre eller kortare behov av ett par extra händer inom er administration eller ekonomiavdelningen bemannar vi denna utifrån ert behov, både större och mindre uppdrag.

ALL INCLUSIVE


Vi vill förenkla vardagen för dig som företagare. Därför har vi lanserat tjänsten bokföring all inclusive. Tro det eller ej, men det är faktiskt precis vad det låter som. Vi gör en ordentlig genomgång gällande behov och sätter sedan ett pris att betala varje månad, året runt, oavsett vad som händer. Allt ingår!